JOY LUCK EXPRESS

JOY LUCK EXPRESS Culinaire bezorgchinees

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4513 beoordelingen
19 jun 2021 om 19:03 Ruim genoeg, lekkere hap, morgen eten we de rest op ;-)
18 jun 2021 om 23:06 Im sorry to say its the first time I can’t eat the food that I ordered
15 jun 2021 om 19:55 Ik had zin in ouderwedse vernederlandste chinees en dan is dit gewoon altijd een prima adres. In China zullen ze zich misschien afvragen wat het het nu precies was maar ik vind het lekker :) Portie is prima, alles komt goed warm aan, goed ingepakt.
14 jun 2021 om 20:32 Weer voortreffelijk kreeg gratis blikje fris moksi meti was erg veel nee echt goed eten
14 jun 2021 om 18:46 Toppie, zelfs te vroeg
10 jun 2021 om 23:46 Heerlijke gegeten.
10 jun 2021 om 19:32 Sorry maar echt niet te eten. Mihoen was super droog met een paar enorme stukken groenten.
8 jun 2021 om 19:02 Portie eend besteld echt SCHANDALIG weinig, wat een afknapper en dat voor €17 3 happen eend.
8 jun 2021 om 8:52 Loempia en bakjes geplet. Taai vlees, nauwelijks vlees. Plakkerige rijst. Ik laat niet vaak beoordelingen achter. Maar dit is echt smerig.
7 jun 2021 om 19:18 Specialcombi:pangang vlees vieze smaak(goedkoop)Rundvlees:vol vet en harde stukken(peesachtig). Koeloekuy:Rare smaak af en toe. Rijst:plak kleverig. Z-saus niet lekker. Ben misselijk en voel me beroerd. Zou graag me geld terug willen, weggegooid het ete
6 jun 2021 om 21:33 Food was tasty, arrived warm. Would recommend.
5 jun 2021 om 21:33 Eten is altijd wel goed. Loempia's helaas zacht en geen Chilisaus